Joke Galore: Top10 Stupid Questions And Answers!

1. If Someone calls you at 2am in
the night and asks you, “are you
sleeping?”
Ans: No, Iโ€™m doing special human sacrifice.๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚


2. If You’re making out with a girl
then you start pulling her pants
And she asks;
what are you trying to do?
Ans: I want to wash them for you.

๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…


3. When They see you coming out ofย the bathroomย wet amd asks; ”did you just have a bath?”
Ans: No, I just fell into the toilet bowl.๐Ÿ˜œ


4. You’re standing right in front of
the elevator on the ground floor
going to your office, and someone they asks;ย ”are you going up?”
Ans: No, Iโ€™m waiting for my officeย toย come downย and meet me.

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…โ˜บ๐Ÿ˜ฎ


5. Your boyfriend comes homeย with a bunch of flowers and youย still asks him;ย ”are those flowers?”
Ans: No baby, they’re vegetables.

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚


6. You’re in the queue at theย cinema to buy tickets, a friendย seesย you and ask; ”what are youย doing here?”
Ans: Iโ€™m trying to pay my schoolย fees!
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚


7. When people see sleeping Andย still ask; ”are you sleeping?”
Ans: No! I’m practicing to die.
๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚


8. You went to a restaurant n the
waiter asks you: ”Please are you here to eat?”
Ans: No. Iโ€™m here to harvest.

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ


9. I sold my Iphone to pay my bae’s school fees and she’s still asking me, “do I love her with all my heart?”
Ans: No. I love you with all my head!”
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚


10. On a beautiful sunday morning, you are neatly dressed on your way to church with your bible and they ask you, “are you going to church?”

Ans: No, I’m going to shrine.ย 

CLICK FOR MORE!

About ANYANECHI ONYEBUCHI 3499 Articles
Uniquebaze is owned by Anyanechi Onyebuchi Unique who is a Stand up Comedian and Also an Entrepreneur. If you wish to book me kindly click on Here. Smiles!!

3 Comments

  1. 654112 755987Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the fantastic info youve here on this post. I might be coming back to your weblog for a lot more soon. 31586

  2. 699263 801520Be the precise blog in case you have wants to learn about this subject. You comprehend considerably its almost onerous to argue to you (not that I personally would needHaHa). You undoubtedly put a new spin for a subject thats been discussing for some time. Good stuff, basically nice! 474368

Leave a Reply

Your email address will not be published.